Team

 

Jarosław Toberski

  • Jarosław Taberski

    – Szef Kuchni

  • Jarosław Taberski

    – Szef Kuchni

Otwarty na każde kulinarne wyzwanie. Dążąc do perfekcji stara się ciągle rozwijać oraz szkolić. Swoją pasją oraz pozytywną energią zaraża ludzi wokół. Odkrywanie azjatyckich smaków, sprawia mu ogromną radość. W Restauracji Art Sushi pełni funkcję Szefa Kuchni.

Maciej Przydanek2

  • Maciej Przydanek

    -Szef Kuchni

  • Maciej Przydanek

    – Szef Kuchni

Z zamiłowania oraz wykształcenia kucharz. W Art Sushi rozpoczął swoją karierę zawodową. Pod czujnym okiem koreańskiego szefa kuchni uczył się przygotowywania sushi. Podróż po Korei pozwoliła mu na bliższe zapoznanie się z azjatycką kulturą oraz kuchnią. W Restauracji Art Sushi pełni rolę Szefa Kuchni.

  • Marek Kakała

    -Kucharz na ciepłej kuchni

  • Marek Kakała

    -Kucharz na ciepłej kuchni

Z wykształcenia oraz zamiłowania kucharz. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął od tradycyjnej kuchni polskiej oraz włoskiej. W swojej pracy dąży do perfekcji, jego kreatywne podejście do kuchni pozwala mu na spełnienie najbardziej zaskakujących oczekiwań naszych Gości. Wielbiciel sportu oraz aktywnego spędzania czasu wolnego.

 

Krzysztof Potrawiak1

  • Krzysztof Potrawiak

    – Kucharz

  • Krzysztof Potrawiak

    – Kucharz

Kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Swoją karierę zawodową rozpoczął od tradycyjnej kuchni polskiej. Nieustająca ciekawość oraz chęć rozwoju pchnęły go ku kuchni śródziemnomorskiej, która pokazała mu niekonwencjonalne rozwiązania. Znalazł się wśród finalistów regionalnego etapu Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego PRIMERBA CUP 2007.W kuchni azjatyckiej ceni sobie przede wszystkim jej wieloletnią tradycję. Lubi sprawiać radość bliskim, gotując w domu.

 

Janusz Szajtauer

  • Janusz Szajtauer

    – Kucharz

  • Janusz Szajtauer

    – Kucharz

Podróżnik, saksofonista, wielbiciel orientu. Pracował w restauracjach mieszczących się w Grecji, Szkocji, Austrii. Marzy by odwiedzić Kraj Kwitnącej Wiśni. W Restauracji Art Sushi przygotowuje sushi.

Remigiusz Figlarz

  • Remigiusz Figlarz

    – Kucharz

  • Remigiusz Figlarz

    – Kucharz

Kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Food design jest nierozłączną częścią jego pracy, dlatego nieustannie doskonali się w sztuce Carvingu. Do zespołu wnosi mnóstwo pozytywnej energii. Dba o to, aby produkty używane w naszej kuchni były najwyższej jakości. W Restauracji Art Sushi jest odpowiedzialny za pracę jako kucharz sushi oraz kuchni ciepłej.

 

 

  • Maksymilian Barłóg

    – Kucharz na ciepłej kuchni

  • Maksymilian Barłóg

    – Kucharz na ciepłej kuchni

Najmłodszy członek zespołu. Pokochał gotowanie, uwielbia sprawiać innym przyjemność daniami,  które przygotowuje. Fan Marvel Comics. W wolnym czasie interesuje się piłką nożną. W Restauracji Art Sushi pracuje na kuchni ciepłej