Team

 

Chang Ju Han1

  • Chang Ju Han

    – Szef Kuchni

  • Chang Ju Han

    – Szef Kuchni, Art Sushi Poznań

W swojej kuchni stawia na najwyższej jakości produkty, priorytetem jest dla niego odpowiednio dobrany ryż, dlatego każdy detal – długość ziarna i kolor mają dla niego ogromnie znaczenie. Han od 10 lat mieszka w Polsce. Kocha polskie góry, dlatego gdy tylko ma okazję ucieka z miasta i wędruje po Tatrach. Uwielbia polską kuchnię, no może z wyjątkiem pomidorowej i ogórkowej. W Restauracji Art Sushi pełni rolę szefa kuchni.

Maciej Przydanek2

  • Maciej Przydanek

    – Zastępca Szefa Kuchni

  • Maciej Przydanek

    – Zastępca Szefa Kuchni

Z zamiłowania oraz wykształcenia kucharz. W Art Sushi rozpoczął swoją karierę zawodową. Pod czujnym okiem koreańskiego szefa kuchni uczył się przygotowywania sushi. Podróż po Korei pozwoliła mu na bliższe zapoznanie się z azjatycką kulturą oraz kuchnią. W Restauracji Art Sushi pełni rolę zastępcy szefa kuchni.

Marek Kakała

  • Marek Kakała

    -Kucharz na ciepłej kuchni

  • Marek Kakała

    -Kucharz na ciepłej kuchni

Z wykształcenia oraz zamiłowania kucharz. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął od tradycyjnej kuchni polskiej oraz włoskiej. W swojej pracy dąży do perfekcji, jego kreatywne podejście do kuchni pozwala mu na spełnienie najbardziej zaskakujących oczekiwań naszych Gości. Wielbiciel sportu oraz aktywnego spędzania czasu wolnego.

Krzysztof Potrawiak1
  • Krzysztof Potrawiak

    – Kucharz

  • Krzysztof Potrawiak

    – Kucharz

Kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Swoją karierę zawodową rozpoczął od tradycyjnej kuchni polskiej. Nieustająca ciekawość oraz chęć rozwoju pchnęły go ku kuchni śródziemnomorskiej, która pokazała mu niekonwencjonalne rozwiązania. Znalazł się wśród finalistów regionalnego etapu Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego PRIMERBA CUP 2007.W kuchni azjatyckiej ceni sobie przede wszystkim jej wieloletnią tradycję. Lubi sprawiać radość bliskim, gotując w domu.

Janusz Szajtauer

  • Janusz Szajtauer

    – Przygotowuje sushi

  • Janusz Szajtauer

    – Przygotowuje sushi

Podróżnik, saksofonista, wielbiciel orientu. Pracował w restauracjach mieszczących się w Grecji, Szkocji, Austrii. Marzy by odwiedzić Kraj Kwitnącej Wiśni. W Restauracji Art Sushi przygotowuje sushi.

Jarosław Toberski

  • Jarosław Taberski

    – Kucharz na ciepłej kuchni

  • Jarosław Taberski

    – Kucharz na ciepłej kuchni

Najmłodszy członek zespołu. Otwarty na każde kulinarne wyzwanie. Dążąc do perfekcji stara się ciągle rozwijać oraz szkolić. Swoją pasją oraz pozytywną energią zaraża ludzi wokół. Odkrywanie azjatyckich smaków, sprawia mu ogromną radość. W Restauracji Art Sushi pełni funkcję kucharza na ciepłej kuchni.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress