Dania z ryb i owoców morza
Dania gorące
Art Sushi
Szef kuchni poleca
Ogino bokum
50,00
Kalmary w ostrym sosie z warzywami
Ebi onigeryaki (8 sztuk)
65,00
Krewetki black tiger, warzywa, sos cytrynowo-czosnkowy
Ebi furay (6 sztuk)
64,00
Smażone, panierowane krewetki black tiger podawane z sosem majonezowym
Haemul pajon
50,00
Omlet z owocami morza i warzywami, podawany z pikantnym sosem
Sake tempura don
55,00
Kawałki łososia w cieście tempura podawane z ryżem, karmelizowaną cebulą, imbirem, porem
Sake teriyaki
55,00
Smażony łosoś w sosie teriyaki z warzywami
Ebi udon
60,00
Pikantny makaron udon z krewetkami black tiger (5 sztuk), kiełkami fasoli mung i warzywami
Maguro garami
60,00
Smażony tuńczyk w słodko-ostrym sosie
Sake garami
60,00
Smażony łosoś w słodko-ostrym sosie