Menu
Przekąski
Art sushi
Szef kuchni poleca
Nori
17,00
Solone, podpiekane wodorosty
Edamame
20,00
Gotowane strąki soi
Oshinko
17,00
Plastry marynowanej rzepy japońskiej
Shiitake
17,00
Grzyby shiitake marynowane w sosie teriyaki
Gyoza
27,00
Smażone pierożki z nadzieniem warzywnym (5 sztuk)
Sake tartare
45,00
Tatar z łososia
Maguro tartare
45,00
Tatar z tuńczyka
Maguro tataki
40,00
Plastry opiekanego tuńczyka
Ebi furay
35,00
Panierowane krewetki (3 sztuki)
Ika ringu age
38,00
Panierowane krążki kalmarów (6 sztuk)
Kaki age
30,00
Mieszanka warzyw w chrupiącym cieście
Tofu teriyaki
27,00
Smażone tofu podawane z sosem teriyaki
Agedashi tofu
30,00
Smażone tofu podawane z warzywami

It’s Time
Book Your Table Now
Powered by OpenTable