Menu
Przekąski
Art sushi
Szef kuchni poleca
Nori
18,00
Solone, podpiekane wodorosty
Edamame
20,00
Gotowane strąki soi
Oshinko
18,00
Plastry marynowanej rzepy japońskiej
Shiitake
18,00
Grzyby shiitake marynowane w sosie teriyaki
Gyoza
32,00
smażone pierożki z nadzieniem w różnych wariantach
Sake tartare
47,00
Tatar z łososia
Maguro tartare
49,00
Tatar z tuńczyka
Maguro tataki
43,00
Plastry opiekanego tuńczyka
Ebi furay
35,00
Panierowane krewetki (3 sztuki)
Ika ringu age
39,00
Panierowane krążki kalmarów (6 sztuk)
Kaki age
35,00
Mieszanka warzyw w chrupiącym cieście
Tofu teriyaki
32,00
Smażone tofu podawane z sosem teriyaki
Agedashi tofu
35,00
Smażone tofu podawane z warzywami
It’s Time
Book Your Table Now
Powered by OpenTable