Art Sushi
Nasz zespół
Poznaj
Nasz zespół
Jarosław Taberski
Szef kuchni
Otwarty na każde kulinarne wyzwanie. Dążąc do perfekcji stara się ciągle rozwijać oraz szkolić. Swoją pasją oraz pozytywną energią zaraża ludzi wokół. Odkrywanie azjatyckich smaków, sprawia mu ogromną radość. W Restauracji Art Sushi pełni funkcję Szefa Kuchni.
Maciej Przydanek
Szef kuchni
Z zamiłowania oraz wykształcenia kucharz. W Art Sushi rozpoczął swoją karierę zawodową. Pod czujnym okiem koreańskiego szefa kuchni uczył się przygotowywania sushi. Podróż po Korei pozwoliła mu na bliższe zapoznanie się z azjatycką kulturą oraz kuchnią.
Remigiusz Figlarz
Kucharz
Kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Food design jest nierozłączną częścią jego codziennej pracy, dlatego nieustannie doskonali się w sztuce Carvingu, w której dąży do perfekcji . Do naszego zespołu wnosi mnóstwo pozytywnej energii i uśmiechu. Dba o to, aby produkty wykorzystywane w naszej kuchni były najwyższej jakości. W Restauracji Art Sushi jest odpowiedzialny za pracę jako kucharz sushi oraz kucharz kuchni ciepłej.
Krzysztof Potrawiak
Kucharz
Kucharz z wieloletnim doświadczeniem. Swoją karierę zawodową rozpoczął od tradycyjnej kuchni polskiej. Nieustająca ciekawość oraz chęć rozwoju pchnęły go ku kuchni śródziemnomorskiej, która pokazała mu niekonwencjonalne rozwiązania. Był finalistą regionalnego etapu Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego PRIMERBA CUP 2007.W kuchni azjatyckiej ceni sobie przede wszystkim jej wieloletnią tradycję.